Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Groot’s Dranken
Grotestraat 185
5151 BK DRUNEN

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 09.00-18.00 uur
Wo: 09.00-18.00 uur
Do: 09.00-18.00 uur
Vr: 09.00-20.00 uur
Za: 09.00-17.00 uur
Zo: gesloten

Groot’s Dranken úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Feestelijke (her)Opening Slijterij Kools úw topSlijter Grotestraat 185 te Drunen

vrijdag 25 september 2020

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober aanstaande wordt gevierd dat de slijterij van eigenaar is gewisseld. Na 25 jaar vinden Jan en Marian Kools het tijd om de bourgondische speciaalzaak over te dragen aan een nieuwe eigenaar.

winkel-arno.jpgIedereen is van harte welkom om kennis te maken met Arno Groot, de man met grote plannen voor de oudste winkel van Drunen. “Wat goed is, dat moet je goed houden. De goede adviezen, de gezelligheid en de streekfunctie die de Slijterij vervult, zullen blijven bestaan. Net als de openingstijden, daar gaan we ook niets aan veranderen.”
Wat gaat er dan wel veranderen? “We sluiten ons met deze slijterij aan bij een samenwerkingsverband voor kwaliteitsslijters. Door aan te haken bij úw topSlijter kunnen we de hoogst mogelijke kwaliteit bieden, maar kunnen we ook continuïteit in producten en actualiteit van kennis garanderen.” aldus de nieuwe eigenaar die dus de toevoeging úw topSlijter! achter de winkelnaam aanplakt.

Omdat je een feestelijke (her)noeming van een slijterij niet beter kunt vieren dan met een goed glas, zal er op vrijdag en zaterdag ruime gelegenheid zijn om niet alleen met de eigenaar kennis te maken, maar ook met het assortiment wijnen, (speciaal)bieren, gedestilleerde dranken en geschenken.
Iedereen met belangstelling of nieuwsgierigheid is van harte welkom vanaf 9:00 uur. Let op: uiteraard zijn wij genoodzaakt om rekening te houden met de leeftijdsgrens van 18 en met de maatregelen die vanwege corona de gezondheidsveiligheid garanderen.

úw topSlijter bestaat uit een samenwerkingsverband van ca. 80 zelfstandige slijters. Hiermee is úw topSlijter de derde slijterijketen van Nederland. Door het voeren van hun eigen naam met toevoeging úw topSlijter geven de leden duidelijk aan dat zij lokale slijters zijn die graag een stapje meer zetten voor hun klanten. Echte vakmensen die staan voor hun vak. De topSlijters zijn speciaalzaken, die zich onderscheiden door hun vakkennis en assortiment. Naast de bekende nationale en internationale merken vindt u bij úw topSlijter ook een groot aantal huismerken en exclusiviteiten. Stuk voor stuk producten die met zorg gekozen zijn en een hoge kwaliteit bieden voor een redelijke prijs.

« Terug